Het bedrijf

Behoeften van de lokale markt

Omdat we een zelfstandige onderneming zijn kunnen we goed luisteren naar de behoeften van de lokale markt. Onze hoogste prioriteit is uitzoeken wat de Helderse klant van ons verlangt. Via een ideeënbus, onze e-mail service en natuurlijk onze medewerkers horen wij graag van u wat uw wensen, ideeën en opmerkingen zijn, zodat onze winkel nóg prettiger en completer wordt.Door goed naar u te luisteren en ons te verdiepen in de Helderse behoefte zijn we er in geslaagd ons assortiment te verbreden met een aantal lokale producten zoals bloemen, ambachtelijk brood en vers gebak. Tevens is er een bezorgdienst opgezet voor zowel bedrijven als particuliere klanten.

Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijkheid staat bij ons bijzonder hoog in het vaandel. Bij de sollicitatieprocedure van een nieuwe medewerker geldt dit als zwaar criterium. Om u goed van dienst te zijn, volgen veel van onze medewerkers geregeld gerichte cursussen.

Ons bedrijf voldoet aan Haccp wetgeving en accepteert meer dan de arbeidsvoorwaarden.Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf, ingeschreven bij het Kenniscentrum voor Handel.Onze filosofie is ook om wat terug te geven van het vertrouwen dat u ons schenkt. Zo sponsoren we een groot aantal scholen, buurthuizen, sportverenigingen, evenementen en instellingen. Dit met als doel Den Helder goed leefbaar te houden.
Kortom een goed verzorgde winkel, strevend naar het meest volledige assortiment en enthousiaste en behulpzame medewerkers. AH Boonstra, uw bedrijf. 

Contact

Albert Heijn Boonstra
Meeuwenstraat 2
1781XA Den Helder

‌T: 0223-619588
F: 0223-619507

E: info@ahboonstra.nl
W: www.ahboonstra.nl‌‌